FE-CORR TECH Ipari és Szolgáltató Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Minőségpolitikai nyilatkozat

„Megbízhatóság és szakértelem, mely szolgáltatásunkat jellemzi.”

 

Célunk: a megrendelők igényeinek folyamatosan magas színvonalon történő kielégítése úgy, hogy tevékenységünk (acélszerkezeti egységek összeszerelése, kivitelezése; technológiai, épületgépészeti csőszerelés) minősége megfeleljen a velünk szemben támasztott követelményeknek.

Célunk elérése érdekében teljes körűen kialakítjuk és hatékonyan működtetjük az EN ISO 9001:2000 (MSZ EN lSO 9001 :2001) nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerünket és ezt harmadik fél általi tanúsítás megszerzésével, illetve megtartásával bizonyítjuk.
Törekszünk arra, hogy a megrendelők által igényelt valamennyi szolgáltatás minősége elégítse ki a minőségi követelményeket. Betartjuk a tevékenységünkre vonatkozó magyar és nemzetközi előírásokat, szabályozásokat. Bővítjük és fejlesztjük szolgáltatásaink körét, szakmai tudásunkat.

Szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében beszállítóinkat, alvállalkozóinkat úgy választjuk meg, hogy a megkívánt minőségszintet folyamatosan biztosítani tudjuk. A környezeti körülmények szem előtt tartásával folyamatosan alakítjuk munkakultúránkat, jó minőségű és korszerű gépjárművekkel, gépekkel, berendezésekkel dolgozunk.

Jó minőségi szolgáltatás nyújtásához megrendelőink minőséggel kapcsolatos észrevételeit hasznosítjuk, és közbenső szolgáltatási folyamatokat is közösen értékeljük.

A minőségirányítási folyamatszabályozásban cégünk minden munkatársa részt vesz, mindenki kötelezettséget vállalt, hogy Saját tevékenységét a fentiek szerint végzi. Minőségpolitikánkat és minőségcéljainkat folyamatosan felülvizsgáljuk, értékeljük és a megrendelői elvárásoknak megfelelően fejlesztjük.

 

 

Névnap

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.